Átváltozásaink

Eddigi eredmények

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió

2022. május 8.

A legújabb eredményes kedves Vendégünk koordinátái a következők! 3 hónap! -9 kg! Kényelmesebb ruhák! Fitt közérzet! Boldogság! Eredményesség! Elégedettség! kép: 3hónap = -9 kép. 3hónap

WhiteSpace 02
Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió

2022. március 26.

“Mindössze csak fél év”
Tavaly szeptemberben döntöttem el hogy én nem így akarok kinézni(jobb oldal), kicsit elengedtem magam és sajnos erre rájött az inzulinrezisztecia is. Fél éve csinàlom a cardio edzéseket itt az IceFitXbe. Heti 4 tekerés, 3 cardiolounge, heti 2 sensolite és kavitálás. Életmódot is váltanom kellett, viszont tartható teljes mértèkben! Most -13 kilónál tartok, de nincs megállás! Kell a kitartás azonban megéri!

WhiteSpace 02

2021. szeptember 25.

Szeretnénk megosztani Veletek az egyik kedves Vendégünk levelét!‼️😘
Ezért is szeretjük csinálni! ‼️‼️Köszönjük!!💝💝💝💝💯
💌69,7 kg-al kezdtem hozzátok járni és 63,7 kg vagyok most! Három hónap durván. Sok sok Infraslimx (általában heti 2) és igyekeztem odafigyelni arra amit ettem. Lemondtam a menza kosztot és magamnak készítettem el az ételeket. Amióta hozzátok járok látványosan halványodott a narancsbőröm, a combom, hasam sokkal puhább és simább tapintású. Már mosolyogva megyek shoppingolni mert egy mérettel kisebbet hordhatok végre. Nagyon sokat köszönhetek ennek a mozgásformának, sajnálom, hogy kevesen ismerik. Többen kérdezték a változásom titkát és mindenkinek büszkén mesélek rólatok.

WhiteSpace 02
Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió

2020. márc 3.

Egy újabb elégedett Törzsvendégünket szeretnénk bemutatni nektek Julcsi személyében, aki kitartó slimx edzésekkel, megfelelő étkezéssel és kavitációval hatalmasat lépett a változás útján, (3 ruhaméretet fogyott ez idő alatt)!
Mindez 3 hónap kemény munkája… és még nincs vége!

WhiteSpace 02

2020.jún 22.

Nagy örömmel mutatom be két kedves Vendégünket, akik ráadásul testvérek! Egymást motiválva vágtak bele ICE FIT X stúdiónkban az alakformálásba! Heti 2-3 alkalommal járnak az Infraslimx gépünkbe tekerni és már „függők is lettek”….mondták aranyosan!! Az eredmény pedig minden alkalommal fokozódik…Mónika 2 ruhaméretet fogyott 2 hónap alatt, Bea pedig nem rég kezdte az edzéseket, de sorra dönti meg a saját csúcsait, és Ő is egyre beljebb húzza az övcsatját.

WhiteSpace 02
Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió

2020. okt. 9.

Ismét egy sikertörténetről szeretnék beszámolni nektek. Heti 2-3 alkalom Infraslimx edzés, kombinálva a kavitációs+rádiófrekvenciás kezelésekkel Beának is meghozta július közepétől a kívánt eredményt, ugyanis 6kg-ot fogyott, nagyon szépen halványodtak a striái és a helyi zsírbontás is csodákat művelt a problémás területeken!

WhiteSpace 02

2019. júni 17.

A két kép között 3 hónap és 2 ruhaméret a különbség! Nagyon kedves vagy Timi, hogy ezt megosztottad velünk!

WhiteSpace 02

Téged is érdekel?