Cardiolounge

Kezelhető testtájak: has, comb, csípő, popsi.

Magyar találmány

A szén-dioxid-fürdő „mobil mofetta” eredetileg hazánkban kizárólag Mátraderecskén és Parádfürdőn érhető el természetes formában. Viszont a géppel a betegeknek már nem szükséges szénsavas vízben ülniük, hanem élvezhetik a bőrön át felszívódó szén-dioxidos gáz kedvező élettani hatásait. A bőr erei helyileg kitágulnak, a hajszálerek keringése fokozódik, a véráramlás sebessége pedig nő, így az oxigén könnyen eljut a minden szövethez és minden egyes sejthez.

Miért kedvelt az eljárás?

A tűszúrásos eljárással szemben a CardioLounge egyértelmű előnye a kényelem, a fájdalommentesség és a higiénia. A CardioLounge használata közben az ügyfél egy kényelmes fotelben ül – cipő nélkül de utcai ruhában -; a fájdalmas és nem veszélytelen tűszúrások elviselése helyett mi csak annyit kérünk a kedves vendégeinktől, hogy a 20-30 perces kezelés során kapcsolja ki a telefonját lazuljon el, hallgasson zenét.

Kiknek ajánlott a kezelés?

Aki kényelmesen szeretné élvezni a technológia által nyújtott lehetőségek a zsírbontásban, alakformálásban.

A terápia ellenjavallatai!

A szén-dioxid-fürdő ellenjavallatai gyakorlatilag megegyeznek a gyógyfürdős kezelések ellenjavallataival: keringési elégtelenség, nem stabil angina pectoris, szívinfarktus, perifériás trombózis, agyi trombózis, illetve agyvérzés után 3 hónapon belül semmiképp nem javasolható a szén-dioxid-fürdő alkalmazása. 

Továbbá a trombózishajlam, a tüdőembólia, a gyulladásos betegségek, valamint a gyakori eszméletvesztéssel járó kórképek.

A kezelés nem alkalmazható továbbá terhesség és menstruáció alatt. 

Ár?

A kezelések 7.500 Ft-tól elérhetőek

Időpontfoglalás?

A gombra kattintva tudsz időpontot foglalni