Jártál már nálunk?

“Mindent a tökéletes alakért..”

Ahogyan mottónk is mutatja, a Zsírbontó stúdióban mindent megteszünk azért, hogy kihozzuk belőled és alakodból a lehető legtöbbet.

A belvárosban modern alakformáló és egészség megőrző gépek várják minden fogyni és szépülni vágyó vendégeinket.

szimbolum zsirbonto 1

Kukkants be Te is!

Fotógalériánkban szétnézhetsz.

szimbolum zsirbonto 35

“Zsírbontás, alakformálás és egészségmegőrzés technológiával..”

Kikkel találkozhatsz?

Biztosan kérdéseid lesznek az első pár alkalommal, de semmiképpen se tartsd magadban: CSAK LAZÁN. 

Fontos számunkra, hogy jól érezd magad a stúdióban töltött idő alatt, a gépek használata közben is.

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió
Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió

Ildikó

Egész életemben azon dolgoztam, hogy tökéletes legyen az alakom! Bár sohasem versenyeztem, mindig a legjobb szerettem volna lenni, ezért napi 2-4 óra edzést is beprogramoztam szinte minden napra. Aerobic, futás, body building, úszás, zumba, biciklizés, cross fit …és még sorolhatnám, ami szerepelt a sportjaim között! 

Miután 26 évesen világra hoztam kislányomat, fokozottabban kellett figyelnem az alakomra, ezért elhatároztam, hogy tudatosabban teszem mindezt és elvégeztem a személyi edzői képzést. Ebben a szakmában dolgoztam néhány évig. Sok tapasztalatot gyűjtöttem emberi hozzáállásról, kitartásról, motivációról! 

Hálás vagyok mindezért, mert ez nagyon sokat segített és segít a mai napig. Nagy öröm volt nekem, amikor megtaláltam azt a komplex megoldást, amit az Infraslimx bicikli nyújt! Minden egyben! Rövid idő+sok
kalóriavesztés+zsírégetés+méregtelenítés+egészség. 

Ez indított el a békéscsabai zsírbontó és alakformáló stúdió megnyitásának útján! Végtelenül boldog vagyok, hogy meghoztam azt a döntést! Minden nap egy csoda a számomra! Imádom az embereket, akik ránk találnak, büszke vagyok, hogy a lánykámmal dolgozhatom együtt és élvezem azokat a lehetőségeket, amiket az a terület nyújt nekem kiteljesedésben és fejlődésben! Mindig tudok/tudunk valami újat és többet adni a Vendégeinknek! Köszönöm, hogy megadatott nekem ez a lehetőség!

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió

Gréti

Mióta az eszemet tudom, a mozgás határozta meg az mindennapjaim!

Anycikámat látva ez nem volt nehéz! Szerettem táncolni, tornázni, egyszóval mozogni! Úgy 4 éves lehettem, mikor beíratott Anya hip-hop-ra… megjegyzem, most felnőttként is vissza tértem ehhez a csapathoz, és ez két éve ad végtelen sok örömet és motivációt nekem! 🙂 

Ahogy felcseperetem, eljutottam a társastánchoz, ami igazán segített kiteljesedni! Négy év latinozást követően ismét egy neves hip-hop iskolában találtam magam, ahol 5 év versenyzés után sok hazai és Európai versenyt is nyertünk a kortársaimmal! 

Mai napig végtelen büszkeséggel és boldogsággal tölt el ez az időszak! Elvégeztem a középiskolát és amint kicseppentem a NAGY BETŰS-be, jött az ötlet, hogy Édesanyámmal alapítsuk meg az ICE FIT X alakformáló stúdiót! 

Nagy lehetőség volt ez nekem, mert itt is a sport volt a fő tevékenységem! Kezdetekben Zumbát is tartottam, később kissé átalakítva kínálatunkat, gépeink használatában és életmódváltással kapcsolatos kérdésekben is segítettem és segítek a mai napig Vendégeinknek. Boldogság nekem, hogy így alakult az Életem!

Megyeri Ildikó zsírbontó stúdió

Mit hol találsz nálunk?

Milyen gépekkel dolgozunk?

InfraslimX

Zsírbontás modern fekvőbiciklivel

Cardiolounge

Zsírbontás kényelmesen, ülve.

Sensolite fényágy

Egészségmegőrzés és regeneráció

Az oldal tetejére