Kavitációs zsírbontás

Miért ajánlott a kezelést?

Kavitációs zsírbontó kezelés elősegíti a kezelt testtáj körméretének csökkentését és a nyirokrendszeren keresztül történő megfelelő kiürítést. Fokozza a test bőrének rugalmasságát, a cellulit és striák halványítását.

Kezelt testtájak lehetnek: has, comb, csípő, popsi, felkar. 

Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton a nyirokrendszeren keresztül a májba kerülnek, majd elégnek. Ennek feltétele a sok folyadékfogyasztás ( elsősorban víz) legalább 2-3 liter naponta.

853275

Kiknek hasznos az eljárás?

Aki a test öregedésével együtt járó bőrmegereszkedést szeretné kezeltetni, a helyi zsírpárnák méretét csökkenteni és a cellulit valamint a striák tüneteit enyhíteni. 

A kezelés alkalmazása 5 vagy 10 alkalmas kúraként javasolt és zsírfagyasztó, Arosha alakformáló kezeléssel, valamint Infraslimx edzéssel kombinálható. A CardioLounge szén-dioxid fürdő és a Sensolite fényágy használata is fokozza és gyorsítja a hatást! 

Mi történik a kezelés alatt?

Első lépésként a kezelendő felületre kontakt gélt viszünk fel, amely megkönnyíti az ultrahang és elektromágneses hullámok terjedését a szövetekbe.

A kívánt területet ezután a kezelőfej többszöri oda-vissza mozgatásával kezeljük. A kavitációnál 40 kHz körüli ultrahang hullámokkal kezeljük a testtájat.

A kezelés teljes időtartama a testen általában 30 – 50 perc. A rádiófrekvenciás kezelések gyakorlatilag fájdalommentesek, ezért érzéstelenítésre nincs szükség.

A kezelt személy visszajelzései, érzéseink közlése nagyon fontos a kezelést végző számára, mert csak így kaphat információt arra nézve, hogy a páciens bőre mennyire tolerálja a kezelést. 

Kombinált alakformálás...

A kavitációs– és rádiófrekvenciás kezeléseket igénytől és állapottól függően megosztott időtartamban is végzünk egy kezelésen belül: 30 perces vagy 50 perces kezelési idővel is valamint  igény szerint kiegészítjük vákuumos alakformálással is.

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió-Megyeri Ildikó

Milyen mellékhatások lehetnek?

A rádiófrekvenciás kezelés minimális kellemetlenséggel jár, említésre méltó mellékhatásai a rövid ideig tartó bőrpír és a középfülben hallható ultrahang visszajelző enyhe sípoló hang. Az elektromágneses hullámok keltette hőhatás által a kezelés alatt nyugtató, relaxáló élményben lesz részünk.

A kollagén rostok összehúzódása miatt a kezelt személy azonnali eredményként már közvetlenül a kezelés után tapasztalhatja a bőr feszesebbé válását, néhány héttel később pedig még látványossá válik a hatás. 

Mikor nem ajánlott?

Keringési zavarok, nem megfelelő máj-és veseműködés, súlyos cukorbetegség (diabetes), belső- és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt), fém a testben a kezelni kívánt terület közelében, protézis, vagy pacemaker, láz és gyulladás, valamint bőrbetegségek a kezelendő felületeken, terhesség, szoptatás. 

Tipp!

A kavitációnál figyelj arra, hogy a tökéletes eredményhez szükség van a szervezet méregtelenítésére ezért a kezelést követő három napban tilos a cukor és szénhidrát bevitele, valamint maximum egy kávé vagy koffein tartalmú ital fogyasztása. megengedett!

Kezelés előtt közvetlenül vagy legalább 24 órával minimálisan 30 perc mozgást is be kell iktatni a programba! Adott testfelületet minimálisan 3-4 nap eltelte után kezelhetünk újra!

Ár?

Már 6.500 Ft-tól elérhető!

Időpontfoglalás?

A gombra kattintva tudsz időpontot foglalni

Az oldal tetejére