Kavitációs zsírbontás

Miért szeretik vendégeink a kezelést?

Kavitációs zsírbontó kezelés elsősorban a test bőrének rugalmasságát, a cellulit és striák halványítását és emellett a kezelt testtáj körméretének csökkentését és elősegíti a megfelelő nyirokkeringést. 

Kezelt testtájak lehetnek: has, comb, csípő, popsi, felkar. 

Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton a nyirokrendszeren keresztül a májba kerülnek, majd elégnek. Kiürülésük feltétele viszont a sok folyadékfogyasztás legalább 2-3 liter naponta.

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió-Megyeri Ildikó

Kiknek ajánlott a kezelés?

Aki a test öregedésével együtt járó bőrmegereszkedést szeretné kezeltetni, a helyi zsírpárnák méretét csökkenteni és a cellulit valamint a striák tüneteit enyhíteni. 

A kezelés alkalmazása 5 vagy 10 alkalmas kúraként javasolt és Infraslimx edzéssel kombinálandó. A CardioLounge szén-dioxid fürdő és a Sensolite fényágy használata is fokozza és gyorsítja a hatást! 

Hogyan kell használni?

Első lépésként a kezelendő felületre kontakt gélt viszünk fel, amely megkönnyíti az ultrahang és elektromágneses hullámok terjedését a szövetekbe.

A kívánt területet ezután a kezelőfej többszöri oda-vissza mozgatásával kezeljük. A kavitációnál 40 kHz körüli ultrahang hullámokkal kezeljük a testtájat.

A kezelés teljes időtartama a testen általában 30 – 50 perc. A rádiófrekvenciás kezelések gyakorlatilag fájdalommentesek, ezért érzéstelenítésre nincs szükség.

A kezelt személy visszajelzései, érzéseink közlése nagyon fontos a kezelést végző számára, mert csak így kaphat információt arra nézve, hogy a páciens bőre mennyire tolerálja a kezelést. 

Kombinált kezelések

A kavitációs– és rádiófrekvenciás kezeléseket igénytől és állapottól függően, megosztott időtartamban is végzünk egy kezelésen belül: 30 perces vagy 50 perces kezelési idővel is.

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió-Megyeri Ildikó

Milyen mellékhatások lehetnek?

Több év tapasztalatával, mint minden vendégünkre rád is vigyázunk. Minden esetben a kezelési előtt egyeztetünk.

A rádiófrekvenciás kezelés minimális kellemetlenséggel jár, említésre méltó mellékhatásai a rövid ideig tartó bőrpíron kívül nincsenek, az elektromágneses hullámok keltette hőhatás miatt pedig a kezelésnek nyugtató, relaxáló hatása is van.

A kollagén rostok összehúzódása miatt a kezelt személy azonnali hatásként már közvetlenül a kezelés után tapasztalhatja a bőr feszesebbé válását, néhány héttel később pedig az eredmény valóban látványossá válik. 

Mikor nem ajánlott?

Keringési zavarok, nem megfelelő máj-és veseműködés, súlyos cukorbetegség (diabetes), belső- és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt), fém a testben a kezelni kívánt terület közelében, protézis, vagy pacemaker, láz és gyulladás, valamint bőrbetegségek a kezelendő felületeken, terhesség, szoptatás. 

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió-Megyeri Ildikó

Tipp Ildikótól

A kavitációnál figyelj arra, hogy a tökéletes eredményhez szükség van a szervezet eltávolító képességére is, a kezelést követő három napban tilos cukor és szénhidrát bevitnni és 2-3 literre kell növelni a napi folyadékbevitelt. 

Kezelés előtt közvetlenül vagy legalább 24 órával minimálisan 30 perc mozgást is be kell iktatni a programba! Adott testfelületet minimálisan 3+4 napos pihenés után kezelhetünk újra!

Mennyibe kerül egy kezelés?

Már 5.500 Ft-tól elérhető!

Időpontot foglalnál?

Te is megtapasztalnád a kezelés hatásait? 
A gombra kattintva tudsz időpontot foglalni magadnak.

Az oldal tetejére