Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

A kezelés segít a 

Kezelhető testtájak: has, comb, csípő, popsi, felkar, arc, toka.

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió-Megyeri Ildikó

Röviden a kezelésről:

A rádiófrekvencia napjaink egyik legeredményesebb kezelése, ha feszesítésről van szó, a cellulit és egyéb bőrhibák kezelése, striák halványítása mellett kiválóan alkalmazható alakformálásra, a helyi zsírpárnák méretének csökkentésére is.

A kavitáció és rádiófrekvencia együttes alkalmazása kiváló módszer a zsírpárnák és narancsbőr hatásosabb, gyorsabb kezelésére! 

Hogyan zajlik a bőrfeszesítés?

Kényelmes ágyon és nyugodt környezetben vár téged is a kezelés. Első lépésként a kezelendő felületre kontakt gélt viszünk fel, amely megkönnyíti az ultrahang és elektromágneses hullámok terjedését a szövetekbe.

A kívánt területet ezután a kezelőfej többszöri oda-vissza mozgatásával kezeljük. A rádiófrekvenciás feszesítés esetén a bőrfelszín hőmérséklete 42 Celsius fokra melegszik.

A kezelés teljes időtartama a testen általában 30 – 50 perc. A rádiófrekvenciás kezelések gyakorlatilag fájdalommentesek, ezért érzéstelenítésre nincs szükség. 

A kezelt személy visszajelzései, érzéseink közlése nagyon fontos a kezelést végző számára, mert csak így kaphat információt arra nézve, hogy a páciens bőre mennyire tolerálja a kezelést. 

Kiknek ajánlott?

Aki a megereszkedett, laza bőrt szeretné kezeltetni, a helyi zsírpárnák méretét csökkenteni és/vagy a cellulit valamint a striák tüneteit enyhíteni. 

Ár?

Már 6.500 Ft-tól elérhető!

Nem ajánlott akkor, ha:

A rádiófrekvenciás alakformálás nem javasolt a következő esetekben:  terhesség, pacemaker, bőrrák, vírusos vagy bakteriális fertőzés, epilepszia, autoimmun betegség. 

Továbbá izotretinoin (roacutane) kezelés az utóbbi 12 hónapban, bőrfelületi sérülés, keloidos hegek, korábban herpesszel érintett területek

Kombinált alakformálás:

Kombináltan kavitációs- és rádiófrekvenciás terápiákat igénytől és állapottól függően, megosztott időtartamban is végzünk egy kezelésen belül: Pl.: 30 perces: 20 perc rádiófrekvencia + 10 perc kavitáció, vagy fordítva. 50 perces esetén akár egyéni bontásban, kiegészítve akár vákuumos alakformáló módszerrel is.

Időpontfoglalás?

A gombra kattintva tudsz időpontot foglalni