Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

Mire is jó elsősorban a kezelés?

Kezelhető testtájak: has, comb, csípő, popsi, felkar, toka.

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió
Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió-Megyeri Ildikó

Röviden a kezelésről:

A rádiófrekvencia napjaink egyik legeredményesebb kezelése, ha feszesítésről van szó, a cellulit és egyéb bőrhibák kezelése, striák eltüntetése mellett kiválóan alkalmazható alakformálásra, a helyi zsírpárnák méretének csökkentésére is.

A kavitáció és rádiófrekvencia együttes alkalmazása kiváló módszer a zsírpárnák és narancsbőr eltüntetésére! 

Hogyan zajlik egy kezelés?

Kényelmes ágyon és nyugodt környezetben vár téged is a kezelés. Első lépésként a kezelendő felületre kontakt gélt viszünk fel, amely megkönnyíti az ultrahang és elektromágneses hullámok terjedését a szövetekbe.

A kívánt területet ezután a kezelőfej többszöri oda-vissza mozgatásával kezeljük. A rádiófrekvenciás feszesítés esetén a bőrfelszín hőmérséklete 42 Celsius fokra melegszik.

A kezelés teljes időtartama a testen általában 30 – 50 perc. A rádiófrekvenciás kezelések gyakorlatilag fájdalommentesek, ezért érzéstelenítésre nincs szükség. 

A kezelt személy visszajelzései, érzéseink közlése nagyon fontos a kezelést végző számára, mert csak így kaphat információt arra nézve, hogy a páciens bőre mennyire tolerálja a kezelést. 

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió-Megyeri Ildikó

Kiknek ajánlott a kezelés?

Aki a test öregedésével együtt járó bőrmegereszkedést szeretné kezeltetni, a helyi zsírpárnák méretét csökkenteni és a cellulit valamint a striák tüneteit enyhíteni. 

Mennyibe kerül egy kezelés?

Már 5.500 Ft-tól elérhető!

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió-Megyeri Ildikó

Nem ajánlott akkor, ha:

A rádiófrekvenciás kezelés nem javasolt a következő esetekben:  terhesség, pacemaker, bőrrák, vírusos vagy bakteriális fertőzés, epilepszia, autoimmun betegség. 

Továbbá izotretinoin (roacutane) kezelés az utóbbi 12 hónapban, bőrfelületi sérülés, keloidos hegek, korábban herpesszel érintett területek

Kombinált kezelések:

Kombináltan kavitációs- és rádiófrekvenciás kezeléseket igénytől és állapottól függően, megosztott időtartamban is végzünk egy kezelésen belül: Pl.: 30 perces kezelés: 20 perc rádiófrekvencia +10perc kavitáció, vagy fordítva. 50 perces kezelés akár egyéni bontásban.

Időpontot foglalnál?

Te is megtapasztalnád a kezelés hatásait? A gombra kattintva tudsz időpontot foglalni magadnak.

Az oldal tetejére