Sensolite - Collagén kezelés

A Sensolite egyedülálló egészségügyi szolgáltatás, olyan orvostechnikai eszköz amely a gyógyítás és a szépségápolás  számtalan területén alkalmazható. A polarizált fény hatására beindul sejtjeinkben, szerveinkben a kollagén szintézis, mely elősegíti a kollagén beépülését.

Miért jó ez a gép?

Ahogy idősödünk, a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős kollagén szintje egyre csökken a szervezetben, melynek nyomai természetesen az arcbőrön is nyomot hagynak, ennek ellensúlyozására alkalmazzuk a polarizált fényágyat.

A kollagéntermelés fokozásával lassíthatóak az öregedés jelei a bőrünkön, így hát az egészséges, fiatalos kinézetéért érdemes tenni a folyamatok serkentéséért. 

A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ággyal (fényágy) aktiválhatjuk a szervezet természetes immunitásért felelős erőit, védekező mechanizmusait, a terápia hatására tapasztalataink szerint a szervezetben öngyógyító folyamatok indulnak be, így hatékonyan tudunk fellépni egyes egészségügyi panaszokkal, változókori, időskori, belsőszervi és testi panaszokkal szemben.

Miért szeretik sokan?

Woman's face before and after rejuvenation or plastic surgery. Anti-aging concept.

A fényágy használata egyszerű, nincs más dolgod csak befeküdni és élvezni a hatását. A beépített relaxáló zene segíti a  kikapcsolódást és az ellazulásra is kiváló alkalmat biztosít.

Kinek ajánlott a fényterápia?

A Sensolite fényágy jótékony és gyógyító hatása széles spektrumon mozog. A Sensolite fényágy klinikailag igazoltan hatásos: 

Milyen korosztályok vehetik igénybe a terápiát?

A Sensolite 0-tól (6 hetes kortól)  99 éves korig bárkinek ajánlott, csupán a kezelés időtartamában van eltérés, amely testsúly és magasság függvénye. Csecsemőknek is. 

3468_fejlec

Kiknek nem ajánlott?

Lázas állapot (>38 ℃); igazolt dekompenzált hypertonia, illetve helyszínen mért 160/100 Hgmm feletti vérnyomás; bipoláris betegség mániás szakasza; epilepszia; terhesség; folyó kemoterápiás kezelés aktív szakasza esetén nem ajánljuk a kezeléseket! 

Ár?

A kezelés már elérhető 4.300 Ft-tól! 

Időpontfoglalás?

A gombra kattintva tudsz időpontot foglalni

Tipp!

Családi programként  jöhetsz a gyerekkel együtt és befeküdhettek az ágyba. Közben telefonon vagy tableten videót is nézhettek…mesét, filmet. Könyvet nézegethettek. Játékot is hozhattok! A terápiát 6 hetes kortól egészen 4 éves korig megtehetitek! Két kicsi gyerek is együtt befeküdhet a Sensolite-ba. Együtt szórakozhatnak játékkal, zenével akár.

A fent felsorolt jótékony hatások tájékoztató jellegűek, a kezelések hatása egyénenként eltérést mutathat. Kiegészítő kezelésként történő alkalmazása előtt, feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával. A SENSOLITE eszköz igénybevétele nem helyettesíti az orvos által előírt konzervatív terápiás kezeléseket, gyógyszereket.

Az oldal tetejére