Sensolite kezelés

Az egészséges fényágy

A Sensolite egyedülálló egészségügyi szolgáltatás, olyan orvostechnikai eszköz amely a gyógyítás számos területén alkalmazható. A polarizált fény, köszönhetően az 1 cm-es behatolási mélységnek eléri a kapilláris erekben keringő vért. 

Miért jó ez a gép?

A teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizáltfény-terápiás ággyal (fényágy) aktiválhatjuk a szervezet természetes immunitásért felelős erőit, védekező mechanizmusait, a terápia hatására tapasztalataink szerint a szervezetben öngyógyító folyamatok indulnak be, így hatékonyan tudunk fellépni egyes egészségügyi panaszokkal szemben.

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió

Miért szeretik sokan?

A fényágy használata egyszerű, nincs más dolgod csak befeküdni és élvezni a hatását. Használat közben a gép nem kattog, csendes. Sőt a beépített női hangú program által egyenesen élvezhető.

Kinek ajánlott a fényterápia?

A Sensolite fényágy jótékony és gyógyító hatása széles spektrumon mozog. A Sensolite fényágy klinikailag igazoltan hatásos: 

Milyen korosztályok számára ajánlott?

A Sensolite 0-tól (6 hetes kortól)  99 éves korig bárkinek ajánlott, csupán a kezelés időtartamában van eltérés, amely testsúly és magasság függvénye. Csecsemőknek. 

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió-Megyeri Ildikó

Kiknek ajánlott a Sensolite?

Kiknek nem ajánlott?

Lázas állapot (>38 ℃); igazolt dekompenzált hypertonia, illetve helyszínen mért 160/100 Hgmm feletti vérnyomás; bipoláris betegség mániás szakasza; epilepszia; terhesség; folyó kemoterápiás kezelés aktív szakasza esetén nem ajánljuk a kezeléseket! 

Hogyan zajlik egy kezelés?

Belépsz a helyiségbe, ahol a Sensolite ágyunk található. Megmutatjuk a start gombot, amivel beindíthatod a gép működését és beállítjuk a  zenét, valamint a hangerőt. 

Elindítjuk a számlálót, és van 5 perced a vetkőzésre, átöltözésre, ezután befekhetsz a Sensolite-ba. Amint befekszel, és magadra húzod az ágy tetejét, már nyomhatod is a START gombot! Ezután bekapcsolnak a fények és csak lazulj, relaxálj, töltődj, ennyi a dolgod! 

Amint vége a kezelésnek, a lámpák lekapcsolnak, egy kellemes női hang elbúcsúzik tőled és felemelheted az ágy felső részét, hogy fel tudj ülni, majd állni belőle. Ezután csak felöltözöl ugyanitt a Sensolite szobában. 

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió-Megyeri Ildikó

Mennyibe kerül?

A kezelés már elérhető 2.200 Ft-tól! 
De lehetőséged van akár bérletet is váltani magadnak vagy akár ajándékba is.

Időpontot foglalnál?

Te is megtapasztalnád a kezelés hatásait? A gombra kattintva tudsz időpontot foglalni magadnak.

Tipp Ildikótól

Családi programként  jöhetsz a gyerekkel együtt és befeküdhettek az ágyba. Közben telefonon vagy tableten videót is nézhettek…mesét, filmet. Könyvet nézegethettek. Játékot is hozhattok! A terápiát 6 hetes kortól egészen 4 éves korig megtehetitek! Két kicsi gyerek is együtt befeküdhet a Sensolite-ba. Együtt szórakozhatnak játékkal, zenével akár.

Lázas állapotban nem tudunk fogadni terápiára! 

A fent felsorolt jótékony hatások tájékoztató jellegűek, a kezelések hatása egyénenként eltérést mutathat. Kiegészítő kezelésként történő alkalmazása előtt, feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával. A SENSOLITE eszköz igénybevétele nem helyettesíti az orvos által előírt konzervatív terápiás kezeléseket, gyógyszereket.

Kérjük, hogy a kezelés igénybevételére irányuló döntését a fentiek alapján hozza meg. 

Az oldal tetejére