Tanity testbarnítás

Egészséges és azonnali módja a nyári barnaságot idéző gyönyörű és természetes barna bőrnek. 

A Norvell cég termékpalettáján mindenki megtalálja a saját bőrszínéhez és szépségéhez megfelelő barnasági fokozatot. Lehetsz az „egyenes a tengerpartról érkezett” Venetian barna, vagy akár a testépítők és versenytáncosok által preferált Black OUT barna.

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió

Kinek ajánlott a Tanity?

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió

Fotó Tanity barnítás ELŐTT

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió

Fotó Tanity barnítás UTÁN

Mivel jár a barnítás?

A teljes folyamat öltözéssel együtt kb. 15 percet vesz igénybe. A barnító oldatban található kozmetikai bronzosító nak köszönhetően, a kívánt barna szín azonnal látható, a végleges barnaság festék típustól függően 4 vagy 8 óra elteltével állandósodik.

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió-Megyeri Ildikó

Fotó Tanity barnítás ELŐTT

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió-Megyeri Ildikó

Fotó Tanity barnítás UTÁN

Mennyire biztonságos?

Akár meg is eheted! A DHA az élelmiszeriparban engedélyezett termék. Az Egyesült Államok Élelmiszer és Gyógyszeripari szabályozó szerve (Food and Drug Administration – FDA) által hitelesítetten alkalmas fogyasztásra. A DHA legnagyobb felhasználási területét az egészségügyi készítmények piaca teszi ki, ahol elképzelhetetlenül magas biztonsági kritériumoknak kell megfelelnie. 

Barnítás előtt fontos!

Barnítás alatt:

Érkezz sötétebb színű, bő szabású ruhában, mert a szűk pl. farmer ledörzsölheti frissen felvitt bronzosítót. A sötétebb színű ruhát, pedig azért javasoljuk, hogy ha esetleg hamarabb öltöznél fel, mint ahogy a felvitt bronzosító megszáradna, akkor ne hagyjon nyomot a ruhádon.

Hozz magaddal sötét színű bikinit, vagy alsóneműt. A barnító fújáskor Te választhatod meg, hogy bikiniben, bugyiban vagy akár meztelenül fújjanak le.

A helyszínen biztosítunk Norvell Barrier krémet, melyet a tenyérre ,körmökre viszünk fel,hogy azok ne barnuljanak be a barnítás során.

Barnítás után:

Száradás: a barnítás után várj türelmesen pár percet, hogy a barnító folyadék tökéletesen megszáradjon a bőrödön.

Ne izzadj: a száradás után – főleg nyáron – törekedj arra, hogy a lehető legkevesebbet izzadj. Ezért ilyenkor a legjobb, ha sikerül a lehető legtöbb időt légkondicionált helyiségben töltened.

Tisztálkodás: az azonnali bőrszín megőrzése és a csíkosság elkerülése érdekében a barnító kezelést követő 16 órában kizárólag tiszta vízzel tisztálkodj. Kézmosáskor is csak a tenyeredet érje szappan.

A barnítást követően legalább 8 óráig ne menj uszodába vagy egyéb spa jellegű tevékenységet ne végezz.

Mennyibe kerül?

A teljes testbarnítás már 5.300 Ft-tól elérhető!

Időpontot foglalnál?

Téged is érdekel a Tanity testbartíntás? A gombra kattintva tudsz időpontot foglalni magadnak.

Az oldal tetejére