Vízválasztó a fogyásban

Egy mérföldkőröl írnék nektek, ami időnként megingatja a fogyni, alakulni vágyókat! 

A minap ismét elém görgette a sors ezt a problémát, mégpedig úgy, hogy az egyik vendégünk több héten keresztül kitartóan edzett nagyon intenzív, 900-930 kcal között tekerve a biciklit, heti két alkalommal Egy nagyon fontos családi eseményre készült, mikor megtalált bennünket és természetesen, mint mi csajok, a legjobb formába akarta hozni magát akkorra. 

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió
Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió-Megyeri Ildikó

A kezdet mindig könnyű..

Az első 3 hétben 3 kg-ot le is adott, mentek a centik is, nem feszült a nadrág úgy rajta. A narancsbőre szépen halványodott! Jobb kedvű lett, terhelhetőbbé vált. 

Étkezését megváltoztatta, A kenyér száműzésre került a mindennapjaiból. De! Egyszer csak nem fogyott tovább! A mérleg mutatója nem mozdult lejjebb! 

Aztán mi történik?

Hiába a sok áldozat! Hiába a sok edzés! Nem volt változás! A szervezete elkezdett tartalékolni, mert nem fogyhatunk folyamatosan, hiszen pár hónap alatt sovány, kiapadt, elszáradt önmagunk tekintene ránk!

Kell egy kis pihenés, egy kis gondolkodás a testünknek, a szerveinknek, az agyunknak is, hogy helyre tegye az addig történteket, hogy új energiákat tudjon előkapni! Ez a vízválasztó! Ez egy nagy feladat, amit le kell küzdenünk, vagy hiába az addigi erőfeszítés! Itt kell azt mondani, hogy csinálom tovább! Úgyis megmutatom! Ha másként teszünk, sikertelenség lesz a jutalom és minden kezdődhet elölről!

A testünk jelez, és vennünk kell az adást! A kitartás hozza meg a tartós eredményt!
Ez lebegjen a szemetek előtt!

„Mindent a tökéletes alakért…”