Lélekringatás

Vagyis a Lélekmasszázs, ami egy manuál terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozik, egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika.

Jótékony hatásai:

  • oldja a szervezetben felgyülemlett feszültséget, stresszt.
  • segíti az immunrendszer hatékony működését.
  • javítja a tüdő, a sejtek oxigén-, és energiaellátását.
  • támogatja az izületek mozgékonyságát.
  • beindítja a szervezet méregtelenítő folyamatait.
  • érzelmi problémák, gátak oldódását segíti elő

Kiknek ajánlott?

A ringatás lényege

A kezelés masszázságyon történik. Kényelmes öltözék viselete ajánlott, lehetőleg olyan ruhát viselj ami pamutból van, lehetőleg hosszú nadrág, hosszú ujjú póló és tiszta zokni.

A testen végig haladva folyamatos ringató mozgásokat végzek. A ringatás sebessége megközelíti a magzati szívverés ritmusát, ami percenként kb. 120-160 összehúzódást jelent.

A ringatás technikája teszi a kezelést az egyik legmélyebben és leggyorsabban ellazító módszerré az idegrendszerre gyakorolt szinte hipnotikus megnyugtató hatása miatt. A folyamatos ringatásból szinte súlytalanná válunk és ismét olyan érzésünk támadhat, hogy a meleg és biztonságos anyaméhben vagyunk. A ringatás sok szinten képes hatni azáltal, hogy mélyen ellazult állapotba kerülünk.

Mielőtt elkezdjük a kezelést, megelőzi egy beszélgetés. Beszélgetünk rólad, arról a témáról, amivel dolgozni szeretnél, Majd jön a ringatás, ami 60 – 90 perces, lágy zene mellett szűrt fényben, kényelmes ruhában történik. Ezalatt ellazulsz, egyre mélyebbre haladsz befelé, valódi önmagadhoz. Amint ezt megtapasztalod, nem lesz kedved felpattanni az ágyról, ezért van némi pihenőidő a kezelés végeztével. Legvégül pedig összegezzük a tapasztalatokat, ami szintén segíti a tudatosodás folyamatát..

Milyen korosztálynak ajánlott?

Kismamáknak, babáknak 3 hónapos kortól, legyengült szervezetűeknek, időseknek is ajánlott.

Műtét utáni regenerációra is kiváló, életkortól függetlenül, vagy aki úgy érzi, hogy szüksége van segítségre, hogy a helyére kerüljön az életében.

Mennyibe kerül?

A lélekringatás már 10.000 Ft-tól elérhető!

Időpontot foglalnál?

Téged is érdekel a Lélekringatás? A gombra kattintva tudsz időpontot foglalni magadnak.