Zsírfagyasztás (Kriolipolízis)

Mire jó a zsírfagyasztó kezelés?

Kezelhető testtájak: has, derék, hát, belső vagy külső comb, csípő, popsi, felkar.

Hogyan válasszunk zsírbontó kezelést? A kriolipolízis hatékonysága
Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió

A zsírfagyasztásról röviden:

A kriolipolízis (zsírfagyasztás) egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak.

A fejlett kriolipolízis technológia (vagyis zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül.

Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni.

Az eredmény függ a hűtési időtől és a hűtési hőmérséklettől. Minél több az eltelt idő és minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál több zsírszövetet tudunk elbontani.

A zsírsejtek apoptózison (sejthalálon) mennek keresztül, mely helyi gyulladást generál. Ez a gylladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még akár 2-3 hónapig is folytatódhat.

Hogyan zajlik a kezelés?

Kényelmes ágyon és nyugodt környezetben vár téged is a kezelés. Első lépésként a kezelendő felületet körberajzoljuk, majd fertőtlenítjük. A következőkben testrészre feltesszük a fagyásgátló lapot, amely védi a bőrt és a szöveteket az esetleges fagyási sérülésektől.

Kriolipolízis kezelés: 30-40 percre felhelyezzük a kezelőfejeket, ezután a vendég pihen, amíg a kezelési idő le nem jár.

 A kriolipolízis során a bőrre helyezett kezelőfej lehűti a megcélzott zsírsejteket, s ezáltal megindul a természetes zsírbontás folyamata. A kezelt zsírsejtek a metabolikus folyamatok során, természetes módon távoznak a testből, az elfogyasztott zsíros ételekhez hasonlóan. Ez egy fokozatos zsírcsökkentést okoz a megcélzott területen a vékonyabb, kontúrosabb alak eléréséért.

A 1 fejes kezelés teljes időtartama a testen általában 30 perc, 2 fej esetén 60 perc. A zsírfagyasztó kezelések gyakorlatilag fájdalommentesek, ezért érzéstelenítésre nincs szükség. 

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió

A kezelt személy visszajelzései, érzéseink közlése nagyon fontos a kezelést végző számára, mert csak így kaphat információt arra nézve, hogy a páciens bőre mennyire tolerálja a kezelést. 

A kezelések után a kezelt terület enyhén duzzadt, piros lehet 1-2 órán keresztül. Esetleges véraláfutás, csomósodás is előfordulhat, ami pár nap elteltével megszűnik. A kezeléseknek nincsenek maradandó mellékhatásai.

Egyedi ZSÍRFAGYASZTÓ CSOMAGAJÁNLATAINKRÓL érdeklődj stúdiónkban vagy telefonon!

Kiknek ajánlott az eljárás?

A zsírfagyasztást azoknak ajánljuk, akiknek makacs, diétának és mozgásnak ellenálló zsírpárnái vannak bizonyos helyeken (pl. has, derék, hát, külső vagy belső comb). Egy kezelés a kezelt területen a zsírsejtek 26%-ának megsemmisüléséhez vezet, így látványosan csökken a zsírpárna mérete. Fájdalommentes és diétát nem igénylő eljárás, ezért rendkívül kedvelt. 2-4 hetente javasolt 1 alkalom, a cél eléréséhez kellő mennyiségben.

Mennyibe kerül?

Már 20.000 Ft-tól elérhető!

Ellenjavallatok:

  • Májprobléma
  • Raynaud szindróma
  • Súlyos csalánkiütés (hideg urticaria)
  • Krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás)
  • Alacsony fehérje szint (hipoproteinémia)
  • Rohamszerű hideg haemoglobinuria (hideg hatására szétesnek a vérsejtek)
  • Súlyos fagyási sérülés
  • Súlyos diabétesz
  • 18 év alatt
  • Sérült, nem egészséges bőrfelület

Időpontfoglalás?

A gombra kattintva tudsz időpontot foglalni