Mit találsz nálunk?

„Mindent a tökéletes alakért..”

Kezelések mindenki részére

Nálunk az első alkalommal érkezőtől az újrakezdőn keresztül az ismétlőig, minden Vendég megtalálja a számára megfelelő szolgáltatást.

Ha kevés az időd

Edzés 30 perctő 50 percig, Terápiák 20 és 30 perces változatban, alakformálás 30-tól 50 percesig rendelkezésre állnak.

Tematikus és fókuszált kezelések és terápiák

Ha konkrét elképzelésed van, hogy milyen testrészre vagy tünetre, esetleg problémára keresel megoldást, akkor Mi segítünk neked.

Fektess be az egészségedbe és a kívánt külsődbe

Nálunk ár-érték arányban megtalálod a neked legmegfelelőbb szolgáltatásokat.

Nézz körül!

Fotógalériánk

szimbolum zsirbonto 35

„Zsírbontás, alakformálás és egészségmegőrzés modern technológiával..”

Kik fogadnak?

Biztosan kérdéseid lesznek az első pár alkalommal. Kérdezz bátran! 

Fontos számunkra, hogy jól érezd magad a stúdióban töltött idő alatt, és a gépek használata közben is.

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió
Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió

Ildikó

Egész életemben azon dolgoztam, hogy tökéletes legyen az alakom! Bár sohasem versenyeztem, mindig a legjobb szerettem volna lenni abban a sportágban, amit végeztem, így napi 2-4 óra edzést is beprogramoztam szinte minden napra. 

A huszas éveim elején elkezdtem a természetgyógyászattal és a gyógyítással foglalkozni. Az agykontroll, az energiagyógyászat, Reiki, masszázs aztán később a Shüssler-sók és számtalan képzés segített abban, hogy jobban megérthessem a test és lélek összefüggéseit, valamint a gondolatok erejét és ezáltal tudjam segíteni a körülöttem élő embereket a jobb és egészségesebb élet elérése érdekében. 

A kislányom születése után fokozottabban kellett figyelnem az alakomra, ezért elhatároztam, hogy sokkal tudatosabban teszem mindezt és ennek érdekében elvégeztem a személyi edzői képzést is. Ebben a szakmában dolgoztam néhány évig, majd ekkor jött az infra kerékpár!

Igazi potenciált láttam meg, amikor megtaláltam azt a komplex megoldást, amit az Infra bicikli nyújt! Minden egyben! Kevesebb időráfordítás + nagy
kalóriavesztés + zsírégetés + méregtelenítés + egészség. 

Ez indított el a békéscsabai zsírbontó és alakformáló stúdió megnyitásának útján!

A kezdetektől folyamatosan keresem az új irányzatokat és lehetőségeket az alakformálás, az egészségmegőrzés és a legújabb szépségipari megoldások területén, ennek elősegítésére oktatásokon, tanfolyamokon és továbbképzéseken  gyarapítom a tudásomat.

Boldog vagyok, hogy meghoztam ezt a döntést! Segítek az embereknek, akik ránk találnak, büszke vagyok, hogy a kislányommal dolgozhatom együtt és élvezem azokat a lehetőségeket, amiket az a terület nyújt. 

Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió

Gréti

Mióta az eszemet tudom, a mozgás határozta meg az mindennapjaim! Szerettem táncolni, tornázni, egyszóval mozogni! Úgy 4 éves lehettem, mikor elkezdtem a hip-hop-ot. 

Pár év múlva eljutottam a társastánchoz, ami igazán segített kiteljesedni! Négy év latin táncot követően egy másik hip-hop tánciskolában találtam magam, ahol 5 év versenyzés után sok hazai és Európai versenyt is nyertünk a kortársaimmal! 

Mai napig végtelen büszkeséggel és boldogsággal tölt el ez az időszak! Elvégeztem a középiskolát és amint kicseppentem a NAGY BETŰS-be, jött az ötlet, hogy Édesanyámmal alapítsuk meg az ICE FIT X alakformáló stúdiót, mai nevén Zsírbontó stúdiót! 

Nagy esély volt ez nekem, mert itt is a sporttal kapcsolatosan találtam meg a munkám! 

A stúdió megnyitásakor Zumbát is tanítottam, később kissé átalakítva kínálatunkat. Azóta az alakformáló kezelésekben  és életmódváltással kapcsolatos kérdésekben is segítem  Vendégeinket. 

Egészséges táplálkozással és életmóddal kapcsolatos képzéseken folyamatosan részt veszek, hogy napra készen állhassak rendelkezésre az új irányzatokkal kapcsolatban.

Megyeri Ildikó zsírbontó stúdió

Mit hol találsz nálunk?

Eredményeink

Vendégünk 2×2 fejes zsírfagyasztáson esett át has és csípő testrészeken. A képek 1 hónappal a kezelés után készültek. 

Kedves Vendégünk 5 centimétertől szabadult meg 1 hónap alatt.

Az eredmények egyénenként eltérhetnek.

Vendégünk 4×2 fejes zsírfagyasztáson esett át has és csípő testrészeken, valamint AROSHA bandázs és kavitációs kezeléseket is alkalmaztunk közben. A Cardiolounge szén-dioxid fürdős nyirokkeringést segítő terápia hatékonyabbá tette a kezeléseket.

A képek 2 hónappal a kezelések után készültek.

Kedves Vendégünk 8 centimétertől szabadult meg 2 hónap alatt.

Az eredmények egyénenként eltérhetnek.

Vendégünk 1×2 fejes zsírfagyasztáson esett át külső comb testrészen és AROSHA bandázs kezelést vett igénybe 2 alkalommal és kavitációs ultrahangos helyi zsírbontást, ugyanezen a területen.. A képek 1 hónappal a kezelés után készültek. 

Kedves Vendégünk 3 centimétertől szabadult meg 1 hónap alatt.

Az eredmények egyénenként eltérhetnek.

Békéscsaba- Zsírbontó stúdió

Vendégünk 2×2 fejes zsírfagyasztáson esett át has területen.  A képek 3 héttel a kezelés után készültek. 

Kedves Vendégünk 6 centimétertől szabadult meg 3 hét alatt.

Az eredmények egyénenként eltérhetnek.

Vendégünk 1×1 fejes zsírfagyasztáson esett át has területen, valamint hetente 1x kavitációs ultrahangos zsírbontást. A képek 2 héttel a kezelés után készültek. 

Kedves Vendégünk 2 centimétertől szabadult meg 2 hét alatt.

Az eredmények egyénenként eltérhetnek.