A két stúdió sztorija

Egy kedves Vendégünk lánykája hónapokig járt hozzánk nagy örömmel és lelkesedéssel. Később a tanulmányai miatt fővárosunkba költözött és mivel szeretett volna mozogni megkereste az egyik ottani hasonló géppel rendelkező stúdiót abban bízva, hogy ugyanúgy érzi majd magát, mint nálunk! 

Aranyos volt édesanyja, amikor elmesélte, hogy mekkora csalódás volt ennek a tervének kimenetele, mert egészen más volt a fogadtatás és a helyi szokások! 

zsirbonto-studio-012
Békéscsaba- Zsírbontó és alakformáló stúdió-Megyeri Ildikó

Elmondta, hogy várta a kis csevegést és érdeklődést, ami nálunk természetes, a sok mosolyt, a segítséget és figyelmet, mert ez alapvető, hiszen hozzátartozik nálunk a vendéglátáshoz! 

A jót hamar hiányoljuk...

Nem is hitte, hogy ez nem úgy történik majd, mint infraslimx stúdiónkban, mivel ez egy hálózat – gondolta és ugyanolyan aranyos minden szolgáltató! Hát nem vagyunk egyformák! Örülünk, hogy vagytok nekünk! Köszönjük a bizalmat! 

Bár mi is nők vagyunk és nekünk is vannak nehezebb napjaink, ámde ezért is szeretjük a Zsírbontó Stúdiót, mert veletek foglalkozva minden napunk boldogabb lehet. 

Hiszünk abban, hogy nem minden a hely és a gépek, hanem az emberi kapcsolatokban van az a fűszer, amire az olaszok csak azt mondják: „Dolce Vita..”

„Mindent a tökéletes alakért…”

Miből választhatsz?